איך למחוק את החשבון
הדרך המהירה ביותר היא בתוך האפליקציה: פרופיל ← הגדרות ← מחיקת חשבון. המחיקה מתחילה מיד, בלי צורך באימייל.
אפשר גם לבקש מחיקה באימייל:
- שלח/י אימייל ל-support@help-y.com עם הכותרת "בקשה למחיקת חשבון"
- כלול/כללי את כתובת האימייל המשויכת לחשבון שלך ב-Helpy
- נטפל בבקשה תוך 7 ימים
- תקבל/י אימייל אישור לאחר מחיקת החשבון
איזה מידע נמחק
עם מחיקת החשבון, המידע הבא מואנם או מוסר:
- פרטי פרופיל - השם, האימייל, תמונת הפרופיל, מספר הטלפון והמיקום מואנמים במסגרת תהליך המחיקה
- טוקנים של התראות דחיפה - טוקני ההתראות במכשיר מוסרים
- הפוסטים שלך - מושבתים ואינם מוצגים יותר לאיש
- חיבורים וזהויות התחברות - מוסרים, כך שלא ניתן עוד לגשת לחשבון
שמירת מידע
תהליך המחיקה מתחיל ללא דיחוי בלתי סביר, ושאר המידע האישי נמחק או מואנם בתוך 90 יום. מספר מצומצם של רשומות נשמר כאשר הדין מחייב זאת או לצורך מניעת הונאה וניצול לרעה: הודעות צ'אט ששלחת נשארות גלויות לצד השני (מוצגות כ"משתמש שנמחק"), והוכחת קבלת תנאי השימוש נשמרת. הפירוט המלא נמצא במדיניות הפרטיות.
שאלות?
לשאלות, ניתן ליצור איתנו קשר ב-support@help-y.com.